Gevers Installatiebureau BV
De Ketting 10
5261 LJ Vught
Telefoon: (073) 656 29 71
Email: info@gevers-vught.nl

Meer dan verkoeling alleen

Dat een airco(installatie) in Nederland al lang geen overbodige luxe meer is, weten we inmiddels wel. Gevers levert en plaatst al jaren airco's bij de mensen thuis. Een modern airconditioningsysteem evenals een deugdelijke ventilatie, zorgen voor een gezond en aangenaam binnenklimaat.


Airco
Airco's bieden koelere en drogere lucht maar filteren die ook en verwijderen nare luchtjes. Het aangename klimaat bevordert het comfort maar bijvoorbeeld ook de slaapkwaliteit. Gevers installeert ze in diverse soorten: als wandmodel, als plafondmodel of als inbouwmodel (plafond). Welke uitvoering het beste in uw situatie geïnstalleerd kan worden, vertelt een van Gevers adviseurs u graag. Die baseert zijn advies op de ruimte en op uw aanvullende wensen en mogelijkheden.


Mechanische Ventilatie
De basale functie van 'ventilatie' in huis is vocht verdrijven en frisse lucht aanzuigen. Doordat woningen steeds beter worden geïsoleerd kan de lucht ook steeds moeilijker van binnen naar buiten en andersom. Dit werkt gezondheidsklachten in de hand. Met de mechanische ventilatiesystemen die Gevers installeert, houdt u uw klimaat gezond en fris. Er zijn diverse mogelijkheden: boxventilatoren, dakventilatoren bijvoorbeeld maar ook slimme warmteterugwin-systemen. Houd uw hoofd koel en bel of mail Gevers meteen.